Ko smo mi

Poštovani kupci,

Dobrodošli na stranicu internet prodavnice “Garden Flora”.

Internet prodavnica “Garden Flora” deo je kompanije “Agro Breza” doo.

Firma Agro Breza d.o.o. osnovana je 2008. godine i bavi se proizvodnjom, veleprodajom, izvozom i uvozom sadnog materijala: sadnica ruža, voćnih sadnica, loznih kalemova, lukovica cveca, semenskog materijala: luk arpadzik, semenski krompir, seme povrća, cveca i aromatičnog bilja, semena žitarica, krmno bilje, travne smese i tehničke robe.
Naši kupci su poljoprivredne apoteke, garden centri, cvećare i druge prodavnice koje su specijalizovane za prodaju ovakve vrste robe.

2009. godine otvorili smo firmu u Makedoniji pod nazivom “Maks Flora” dooel Kumanovo i preko ove firme vršimo distribuciju celokupnog našeg asortimana na teritoriji R. Makedonije.

Naš sadni materijal izvozimo u Makedoniju, Madjarsku, Bugarsku, Bosnu, Hrvatsku a u proleće 2012. počeli smo da izvozimo na teritoriju Ruske federacije.

Naše firme u Srbiji i Makedoniji se bave i otkupom svežih plodova raznog voća, povrca, žitarica i iste plasiramo na domaće i inostrano tržište.

Okosnicu firme čine agronomi sa dogogodišnjim iskustvom u oblasti u kojoj sada rade. Imamo resurse i kapacitete za isporuku naših proizvoda u kontinuitetu.

Misija i ciljevi

Rasadnik “Agro Breza” d.o.o. bavi se već nekoliko godina proizvodnjom sadnica ruža i voćnih sadnica. Iz godine u godinu proizvodnja se povećava tako da danas godišnje proizvedemo preko 200.000 sadnica ruža i oko 100 000 voćnih sadnica. Svih ovih godina stvaramo imidž rasadnika sa izuzetno kvalitetnim sadnicama i vrlo dobrim sortimentom koji stalno obnavljamo i proširujemo.

Dokumentacija za skidanje

Kliknite na linkove da bi ste skinuli odgovarajuće fajlove

Zakon o zaštiti potrošača

Opšti uslovi prodaje Garden Flora

Izjava o odustanku od ugovora

Brza isporuka

Naš sadni materijal isporučujemo u najkraćem mogućem roku na teritoriji Srbije, kurirskom službom.

Najviši kvalitet

Vrednost od koje nikada ne odstupamo je sadni materijal najvišeg kvaliteta. Sav naš sadni materijal je sertifikovan, sa svom pratećom dokumentacijom koja garantuje zdravstvenu ispravnost i kvalitet, tako da možete bezbrižno da se posvetite sađenju, i godinama uživanja koje slede.